zondag 7 augustus 2011

Doe mee! Heart-drop

“Er is zoveel ellende in de wereld! Mensen schieten elkaar zomaar overhoop, er is geen begrip meer voor elkaar, laat staan liefde….hoe mooi zou het zijn als we een teken de wereld insturen. Een teken dat er nog WEL liefde leeft in mensen, WEL in ons hart! We geven niet alleen om onszelf en onze geliefden, we geven om mensen! Ieder mens is uniek, waardevol en heeft behoefte aan liefde en erkenning…
En opeens dacht ik: dat kan ik organiseren! We kunnen het met z’n allen organiseren!

Hoe? Dit is het plan:

- We maken een hartje. Een stoffen hartje, een gehaakt hartje, een gescrapt hartje, een foto van een hartje, een hartje van bloemen… iedereen mag zijn/haar eigen talent inzetten want iedereen is daar uniek in!

- We droppen het hartje op 1 september 2011. Waar? Waar jij maar wilt dat het gevonden wordt. Dit kan in een ziekenhuis zijn, maar ook in de trein, bij de bushalte, in de supermarkt, op een bankje in het park enz enz enz…..
Voorwaarden:
- het is een zelfgemaakt hartje (iets wat nóg leuker is dan zomaar een cadeautje krijgen is een zelfgemaakt cadeautje)
- je doet het hartje in een doorzichtig zakje (voordat er bommeldingen komen van verdachte pakketjes)
- je doet er een liefdevolle boodschap bij
- je mag er je emailadres/telnr bijzetten zodat je weet waar het hartje terecht is gekomen (dit hoeft niet)
Ik hoop zo dat jij meedoet!
Laten we met elkaar een boodschap de wereld insturen: in deze bizarre wereld is nog liefde!!
Doe je mee met deze heartdrop?
Zo ja, zet de afbeelding boven dit bericht dan op je weblog (als je die hebt) zodat nog veel meer mensen ervan af weten!”


P.S. Dit verhaal is een kopie van de blogsite van Evelyn. (dus ik heb het niet geschreven, maar vind het wel een tof idee!)