woensdag 16 december 2009

Buttons maken voor zusjesO ja, niet vergeten...als de meiden volgend jaar GROTE ZUSSEN gaan worden, lijkt het me leuk om voor allebei een button te maken met 'zus' er op. Leuke voorbeelden zag ik op www.droomkamer.nl.

Vooruit...nog 1 blij-maak-berichtjeGisteren heeft Willem zijn 'kerstpakket' uit Doetinchem gekregen..en moet je nou eens kijken wat we uitpakten! Vind je het ook niet prachtig? Het is een tapas-schaal uit de Wereldwinkel. Ik vind de kleuren enorm mooi en kan niet wachten om hem (heeeeel voorzichtig;>) te gaan gebruiken. Door zo'n mooie schaal krijg je toch meteen zin om tapas te gaan maken?

Vondst KringloopwinkelDeze spiegel wordt nog wit geschilderd en opgeknapt voor Maartje. Ze is altijd haar knipjes kwijt, vandaar dat ik deze spiegel mèt opbergbakje voor haar heb gekocht. Als ie klaar is, laat ik even zien hoe de spiegel geworden is. Klein probleempje: op Maartjes en Jannekes kamer heb ik eigenlijk geen goede plek om hem op te hangen..toch maar weer even schuiven met de meubels dus.

(Kerst)lampjes zelfgemaaktVorig jaar kreeg ik van mama deze lampjes voor de meisjes. Erg leuk, en ook goed zelf te maken (denk ik). De lampjes zijn gemaakt van 2 geplastificeerde servetten, aan elkaar gemaakt met 2 lintjes. Je zet er een Olvarit potje (o.i.d.) met een (nep)waxinelichtje tussen...en klaar is je lampje! Ik wil eens proberen of ik deze lampjes ook met bv. fotosheets kan maken.

Nog meer kerst in huisBij roze stoelen horen ook roze rozen en leuke kerstballen.Natuurlijk kan de kast niet achterblijven..deze kreeg kerstversiering met leuke houten en stoffen hangertjes en lampjes. De meiden vinden het geweldig! (en ik ook!)

Stoelen hebben een nieuw kleurtje!


Bij kerst hoort dit jaar...roze. Dus kregen alle stoelen een nieuw lapje stof...simpel en leuk om te doen.