Speculaas cupcakes!
Afblijven jij! |
Ingrediënten
Voor 12 personen
- 125 g boter, op kamertemperatuur
- 125 g basterdsuiker donkerbruin
- 1 zakje vanillesuiker (pakje 10 zakjes)
- 2 eieren, op kamertemperatuur
- 3 el volle melk
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 1 el speculaaskruiden
Bereiden
- 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de papieren vormpjes over de muffinvorm. Klop de boter, basterdsuiker en vanillesuiker in een kom met een mixer 5 min. Klop 1 voor 1 de eieren erdoor, voeg het volgende ei pas toe alshet vorige is opgenomen en mix nog 2 min. Verwarm de melk en klop samen met het bakmeel en de speculaaskruiden door het mengsel. Verdeel het beslag over de vormpjes.
- 2. Bak de cupcakes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar. Laat 5 min. afkoelen in de vorm en daarna buiten de vorm nog 2 uur.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten